Wie

 

tib/projecten: Annetta Lasance

Annetta Lasance was tot 2014 manager van de cursusafdeling van E-WISE, aanbieder van geaccrediteerde online nascholingspakketten voor onder andere advocaten, notarissen, accountants, artsen en apothekers. Annetta heeft kennis van de nieuwste onderwijskundige principes achter e-learning, van structuren en formats, van werkbare en wenselijke toetselementen, van auteurs- en docentenbegeleiding van concept tot aan de eindredactie.

Daarvoor heeft Annetta als uitgever gewerkt voor grote uitgeverijen (o.a. Kluwer), op de terreinen HRM, fiscaal/financieel (o.a. de Academie Financiële Planning), management in de zorg , en juridisch (wetgeving, onder andere de Cremers).


tib/tekst: Arne Lasance

Arne Lasance begon zijn eerste carrière in de uitgeverij als journalist. Snel daarna vervulde hij diverse uitgevers- en vervolgens managementfuncties. Vanaf begin jaren 90 was hij corporate business consultant en projectmanager voor intranet- en internet publishing-projecten. In 1997 vestigde hij zich als zelfstandig adviseur, en was daarnaast van 1998 tot 2004 als consultant verbonden aan overheidsadviesbureau HEC (www.hec.nl). De laatste jaren is hij werkzaam als zelfstandig adviseur, coach, journalist, tekstschrijver en vertaler.